Waarom zonnepanelen?

De elektriciteitsfacturen voor gezinnen en bedrijven blijven maar stijgen. Zonnepanelen helpen je om jouw energiefactuur fors te verlagen. Je verdient je investering al terug op een termijn vanaf 5 jaar!

Waarom Solarroof?

Bereken hier je terugverdientijd

Onze handige terugverdientijd-tool laat je makkelijk zien hoeveel je installatie zou kosten, wanneer deze zich terugbetaalt én winst oplevert. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen of een vrijblijvende offerte op te vragen. 

Hoeveel elektriciteit verbruik je per jaar?
? kWh
Bekijk jouw jaarlijkse energiefactuur of vraag deze op bij jouw huidige leverancier
Verbruik je meer dan 16.000 kWh per jaar? Neem dan contact op met iemand van Solarroof voor een berekening op maat.
Geschat aantal zonnepanelen nodig*: 0
Jouw installatie
terugverdiend op:
0
Installatie kost*: 0
 
Totale winst op 10 jaar*:
0
Totale winst op 15 jaar*:
0
Totale winst op 20 jaar*:
0
Totale winst op 25 jaar*:
0
 
*Dit is een louter een indicatie. Voor een accurate inschatting, neem contact op met Solarroof.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Waarom een specialist raadplegen?

De prijs van een zonnepanelen-installatie is afhankelijk van een aantal factoren. We sommen ze hier even voor je op

Een specialist heeft voldoende ervaring in praktijk als theorie om een accurate inschatting te maken van de totale kostprijs. Bij Solarroof geloven we zelfs zo sterk in onze specialisten, dat de offerteprijs gelijk is aan de factuurprijs. Geen onverwachte kosten, uitgaven of onaangename verrassingen. Wanneer je een offerte vraagt, word je dan ook gecontacteerd met de vraag of we vrijblijvend mogen langskomen met een specialist. 

Onze merken

Bij Solarroof werken we met Sunpower zonnepanelen, een topper op de markt. Sunpower zonnepanelen geven je waar voor je geld en een maximaal rendement. Sunpower is een pionier in fotovoltaïsche technologie en bezit nog steeds het wereldrecord inzake efficiëntie van het maximaal aantal watt/m2. Het bedrijf bezit meer dan 275 patenten op hun technologie en ontwikkelt de zonnepanelen zelf van A tot Z. Sunpower: toprendement, ook bij schaduw Sunpower zonnepanelen tellen veel meer diodes dan traditionele zonnepanelen. Dit maakt dat er zelfs bij gedeeltelijke schaduwinval nauwelijks rendementsverlies optreedt. Rechtstreekse link met Sunpower Kies je voor Sunpower zonnepanelen, dan zorgen wij ervoor dat jouw installatie online geregistreerd wordt in het systeem van Sunpower. Zo beschik je over een rechtstreekse connectie met Sunpower zelf. Dit biedt je 100% zekerheid naar de toekomst toe. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vraag of de Sunpower dealer dat je zonnepanelen plaatste er binnen 15 jaar nog zal zijn.

Soluxtec 300 WP Mono Black bewijst dat je een moderne en subtiele look kan hebben met een prima rendement. Het hoofdkantoor van Soluxtec is net over de grens van Duitsland gelegen. Dit betekent kortere levertermijnen en beïnvloedt de garantie positief. Bovendien is Soluxtec een toonaangevende producent van zonnepanelen met een productievestiging in Duitsland. De nabijheid biedt heel wat voordelen inzake leveringstermijnen en garanties. Soluxtec beschikt ook over een jarenlange ervaring in de wereld van fotovoltaïsche zonnepanelen. De Duitse achtergrond van het bedrijf en de uitgebreide knowhow van de medewerkers staan garant voor topkwaliteit en maximaal rendement.