Over ons

Zonnepanelen voor bedrijven en particulieren

Ben je op zoek naar zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw of particuliere woning? Dan is  Solarroof uit Moerkerke (bij Brugge) jouw perfecte partner. Ons bedrijf werd opgericht in 2006 en is al jarenlang een stabiele referentie in de markt voor zonnepanelen. We plaatsen hernieuwbare zonnesystemen voor zowel ondernemingen als particuliere klanten.

Plaatsen van zonnepanelen of pv installaties

Bij Solarroof staan we zelf in voor de plaatsing van jouw zonnepanelen of jouw photovoltaische installaties. Zo ben je zeker van een perfecte plaatsing en heb je maar één aanspreekpunt. Handig en duidelijk! Onze medewerkers worden continu bijgeschoold op technisch en inhoudelijk vlak, zodat ze steeds op de hoogte zijn van de meest recente technieken en evoluties.  

Onderhoud zonnepanelen

Ook het onderhoud van je zonnepanelen en omvormers verzorgen we zelf. Je kan bij Solarroof dus rekenen op een totaalservice. Heb je nog vragen hierover, contacteer ons dan zeker.

Sunpower en Soluxtec

In een volatiele markt als zonnepanelen is stabiliteit een enorme troef voor jou als klant. Veel bedrijven starten op als het goed gaat, maar verdwijnen als sneeuw voor de zon als de markt minder gunstig is. Daar sta je dan als klant … Daarom kiezen we bij Solarroof voor vaste leveranciers die hun strepen al ruimschoots verdiend hebben. Sunpower en Soluxtec staan niet enkel garant voor topkwaliteit in zonnepanelen, maar ook voor een duurzame visie op hun activiteit.


#

Garantie op zonnepanelen

Bovendien geniet je als klant een langdurige en uitgebreide garantie op deze zonnepanelen: beide bieden 25 jaar rendementsgarantie (Sunpower nog minimaal 92%!), met daarnaast een omniumproductgarantie van 25 jaar op Sunpower en 20 jaar op Soluxtec. Je kan dus op beide oren slapen.

Zonnepanelen bestellen

Denk je na over de plaatsing van zonnepanelen bij jou thuis of in je bedrijf? Bel of mail ons dan meteen. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Meteen bekijken we ook de mogelijkheden die jouw pand biedt en berekenen we jouw potentieel voordeel op je energiefactuur. Je krijgt dus steeds advies op maat!