Méér dan 13 jaar ervaring

Opgestart in 2006

Solarroof is opgestart in 2006 en heeft daardoor jarenlange expertise in de markt van zonne-energie. Ook in de jaren van moeilijkere tijden voor de zonnepanelenmarkt kon Solarroof rekenen op nieuwe klanten. Daardoor zijn we één van de weinigen die na zoveel jaar nog altijd bestaan. Ons geheim? Topproducten combineren met een uitstekende service, daar gaan we voor! 

Waarom Solarroof?

Wat onze klanten zeggen

Doorheen de jaren hebben we een enorm klantenbestand uitgebouwd. Het doen ons deugd om de reactie na de installatie te lezen. We geven je graag enkele reacties mee waar we trots op zijn! 

Jan V
Lees verder
In 2011 heeft Solarroof mijn Sunpower zonnepanelen geplaatst in combinatie met een Carlo gavazzi groene stroom teller. Anderhalf jaar later bleek die teller niet naar behoren te werken. Solarroof heeft de teller vervangen door een andere Carlo gavazzi, tegen betaling. Ook de nieuwe teller bleek in hetzelfde bedje ziek. Begin 2019 heb ik hem weer laten vervangen door Solarroof maar ik heb aangedrongen op een ander merk. Solarroof heeft deze keer een Solarlog teller geplaatst, helemaal gratis. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Miel B.
Lees verder
Solarroof heeft bij mij een installatie geplaatst grond opstelling met schroeven, sunpower in combinatie met solar edge Ietsje moeten wachten maar ze hebben dit goed gemaakt door het uitstekende werk. De opbrengsten liggen een stuk hoger dan verwacht, supertevreden, een dikke 5/5 😊
Alexander E
Lees verder
Plaatsing van een PV installatie op hellend dak met Sunpower panelen en SMA omvormer. Zeer net en vakkundig geplaatst door de techniekers. Grondige uitleg van het systeem. Zeker een aanrader om met Solarroof samen te werken!
Lawrence R.
Lees verder
Heel tevreden van de installatie van solarroof ! Prijs kwaliteit heel interessant en komen afspraken na ! tevreden klant!
Mimoun E.
Lees verder
Een correcte firma! Speciaal dank aan vertegenwoordiger Peter voor zijn vakkundige en eerlijke uitleg zonder zich op te dringen. Een must!
Cedric D
Lees verder
Zeer tevreden over de installatie van solarroof een topper
Previous
Next

Enkele referenties