Solar Edge

SMA

Vooruitstrevend rendement

SolarEdge is een tegenhanger van de SMA Omvormers. SolarEdge staat gekend voor zijn vooruitstrevend rendement en zijn garanties. Solarroof beschikt over een ‘certificate of excellence’. Dit betekent dat Solarroof klanten met een SolarEdge installatie voorrang van service krijgen van de SolarEdge fabrikant.

Erkend installateur van SolarEdge

Solarroof zorgt zelf voor de installatie van de Solaredge omvormer. Zo ben je zeker van een kwalitatief optimale afwerking. Solaredge omvormers kunnen ook op ‘moeilijkere’ daken geplaatst worden, zoals daken met verschillende oriëntaties en eventuele schaduwinval. Door het grote aantal Solaredge omvormers dat Solarroof jaarlijks plaatst, heeft Solarroof een ‘certificate of excellence’ ontvangen van de fabrikant, dit impliceert een prioriteit van service vanwege de fabrikant naar de klanten van Solarroof toe.

Marktleider in omvormers

De SMA omvormers zijn de tegenhangers van SolarEdge. SMA biedt een goede prijs/kwaliteit die de opgewekte energie van zonnepanelen, kan overzetten naar bruikbare stroom. Daarom bepaalt zo’n omvormer ook het rendement voor een deel. Zowel de uitgebreide garantie, Duitse kwaliteit als de unieke schaduwbeheersing, maken dit een meer dan degelijke omvormer.

Schaduwbeheersing

ShadeFixSMA omvormer schaduwbeheersing Een belangrijke troef van de SMA omvormer is de mogelijkheid tot schaduwbeheersing dankzij de ShadeFix-technologie. Die zorgt ervoor dat een installatie van zonnepanelen zelfs bij een gedeeltelijke schaduwinval, steeds een maximaal rendement oplevert.