ZOMERactie

Ontvang tot €500 euro korting op jouw zonnepanelen installatie!

Wat houdt de actie in?

Dankzij zonnepanelen wekt u zelf uw eigen gratis, groene stroom op. Daardoor spaart u het milieu én wint u aan koopkracht. Met een terugverdientijd van 5 jaar, mooie premies en een verlaagd btw-tarief blijven zonnepanelen nog steeds een goede investering!

Via de zomeractie van Solarroof ontvangt u tot €500 korting op uw zonne-installatie. Laat uw gegevens achter en we verrekenen de korting in uw voorstel op maat.

Waar wacht u nog op?

Waarom kiezen voor Solarroof?

Ervaring in het vak

Met meer dan 16 jaar ervaring en 4500 succesvolle installaties, bent u bij Solarroof aan het juiste adres! Gestart in Damme, maar ondertussen onze expertise reeds bewezen over heel België en Nederland.

Persoonlijke aanpak

Ons ervaren team van meer dan 20 installateurs, pakken elk project anders aan. Dit volledig afgestemd op de noden van de klant. Ze geven persoonlijk advies en zelfs na de installatie kan u rekenen op onze technische ondersteuning.

Erkend installateur

Dankzij de jaren ervaring, is Solarroof gecertificieerd als erkend zonnepanelen installateur. Daarnaast beschikken we ook over het RESCERT certificaat, wat de bekwaamheid als zonnepanelen installateur erkend.

“We nemen geen genoegen met goed genoeg, maar streven perfectie na in elk project.”

Ervaring
jaar
Ervaren plaatsers
Projecten
+

Laat uw gegevens achter en ontvang tot €500 korting!