laat de zon jouw energiefactuur betalen!

Ook in 2022 zijn zonnepanelen nog steeds de investering van jouw leven! Met een jaarlijks rendement van 7%, hoef je niet langer te twijfelen! 

Waarom zonnepanelen installeren?

Door de stijgende energieprijzen, wordt het leven erg duur. Het plaatsen van zonnepanelen zijn de ideale manier om deze stijgende levensduurte te counteren! Investeert u vandaag in zonnepanelen? Dan plukt u daar al vanaf morgen de vruchten van. Door de stijgende energieprijzen, is trouwens de kans groot dat uw investering zich nog sneller terugverdient.

Dankzij zonnepanelen wekt u zelf uw eigen gratis, groene stroom op. Daardoor spaart u het milieu én wint u aan koopkracht. Met een terugverdientijd van 5 jaar, mooie premies en een verlaagd btw-tarief blijven zonnepanelen nog steeds de investering van uw leven

SUNPOWER

We kiezen voor kwaliteit

Solarroof draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom maken we geen gebruik van goedkope zonnepanelen, maar plaatsen we enkel zonnepanelen van het Amerikaanse Sunpower.

Zéér lange levensduur zonnepanelen

Met een levensduur van wel 40 jaar, zijn de zonnepanelen van Sunpower één van de koplopers in de branche.

Amerikaanse
Kwaliteit

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring, brengt het Amerikaanse Sunpower enkel de beste producten op de markt.

Hoger rendement

Daar waar het rendement van een normaal zonnepaneel gemiddeld 17% bedraagt, ligt dat van Sunpower op 21%.

40 jaar garantie

Met zonnepanelen van Sunpower geniet u van een product garantie van 40 jaar. U kan dus gerust slapen!

Waarom kiezen voor Solarroof?

Ervaring in het vak

Met meer dan 16 jaar ervaring en 4500 succesvolle installaties, bent u bij Solarroof aan het juiste adres! Gestart in Damme, maar ondertussen onze expertise reeds bewezen over heel België en Nederland.

Persoonlijke aanpak

Ons ervaren team van meer dan 20 installateurs, pakken elk project anders aan. Dit volledig afgestemd op de noden van de klant. Ze geven persoonlijk advies en zelfs na de installatie kan u rekenen op onze technische ondersteuning.

Erkend installateur

Dankzij de jaren ervaring, is Solarroof gecertificieerd als erkend zonnepanelen installateur. Daarnaast beschikken we ook over het RESCERT certificaat, wat de bekwaamheid als zonnepanelen installateur erkend.

“We nemen geen genoegen met goed genoeg, maar streven perfectie na in elk project.”

jaar
Ervaring
Ervaren plaatsers
+
Projecten

PRIJSBEPALING

Wat beïnvloedt de prijs van een zonnepaneel installatie?

De prijs van een zonnepanelen-installatie is afhankelijk van een aantal factoren. Je kan ze hier bekijken of meteen een offerte opvragen! 

Ruimte

Hoeveel ruimte is er aanwezig op het dak?

Type

Om welk daktype gaat het?

Aantal

Hoeveel zonnepanelen kan je plaatsen?

Bekabeling

Hoeveel kabel en aluminium is er nodig?

Omvormer

Welk type omvormer is er nodig?

Werkuren

Hoeveel uren heeft ons eigen installatieteam nodig?

Wat onze klanten zeggen

left-quote
Zeer tevreden over de plaatsing en service. Duidelijke offerte, facturatie en correcte afspraken. Zelfs de keurder had enkel lof over het professionalisme. Zonder meer een aanrader!
Vincent V.
left-quote
Solarroof munt uit in hun persoonlijke service naar de wensen van hun klanten. De Solarroof medewerkers zijn ervaren, kennen hun job, en zin altijd erg beleefd. Naar mijn ervaring is de klant is koning.
Geert L.
left-quote
Zeer nette en vakkundige plaatsing van een PV installatie met Sunpower panelen, op ons hellend dak. geplaatst door de techniekers. Zeker een aanrader om met Solarroof samen te werken!
Alexander E.

Benieuwd naar de prijs van jouw zonnepanelen installatie?

Vraag nu jouw gratis offerte aan en we sturen je zo snel mogelijk een persoonlijk voorstel op.