Sunpower

Sunpower zonnepanelen: voordelen

Je wil minder betalen voor je elektriciteit. Dan zijn zonnepanelen een interessante optie. Maar niet elk zonnepaneel biedt dezelfde meerwaarde. Bij Solarroof werken we met Sunpower zonnepanelen, een topper op de markt. Sunpower zonnepanelen geven je waar voor je geld en een maximaal rendement.
Waarom voor Sunpower kiezen?


Sunpower zonnepanelen: voordelen

Je wil minder betalen voor je elektriciteit. Dan zijn zonnepanelen een interessante optie. Maar niet elk zonnepaneel biedt dezelfde meerwaarde. Bij Solarroof werken we met Sunpower zonnepanelen, een topper op de markt. Sunpower zonnepanelen geven je waar voor je geld en een maximaal rendement. Sunpower is een pionier in fotovoltaïsche technologie en bezit nog steeds het wereldrecord inzake efficiëntie van het maximaal aantal Watt/m2. Het bedrijf bezit meer dan 275 patenten op hun technologie en ontwikkelt de zonnepanelen zelf van A tot Z. Sunpower: toprendement, ook bij schaduw Sunpower zonnepanelen tellen veel meer diodes dan traditionele zonnepanelen. Dit maakt dat er zelfs bij gedeeltelijke schaduwinval nauwelijks rendementsverlies optreedt. Rechtstreekse link met Sunpower Kies je voor Sunpower zonnepanelen, dan zorgen wij ervoor dat jouw installatie online geregistreerd wordt in het systeem van Sunpower. Zo beschik je over een rechtstreekse connectie met Sunpower zelf. Dit biedt je 100% zekerheid naar de toekomst toe. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vraag of de Sunpower dealer dat je zonnepanelen plaatste er binnen 15 jaar nog zal zijn.
Onze Sunpower panelen


Sunpower x22 370

Iets duurder
Maximaal rendement

Sunpower x21 350 black

Aantrekkelijk design
Hoger rendement

Sunpower x21 345

Basismodel Goede prijs/kwaliteit

Vraag een gratis offerte aan
Vul deze code in: captcha

Vraag een offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk. Indien je accurate prijs offerte wilt, zal een specialist op bezoek komen om een prijs in te schatten. Al meer dan 12 jaar staat Solarroof voor:

  • EEN TOTAALAANPAK EN SERVICE OP JOUW MAAT
  • OFFERTEPRIJS = FACTUURPRIJS
  • EEN RIJKE ERVARING IN DE SECTOR
  • BETROUWBARE LEVERANCIERS
  • EEN PERSOONLIJKE AANPAK