UNIEK ZOMERAANBOD

Zonnepanelen, thuisbatterij én een airco-installatie. Met deze zomeractie ga je met een gerust hart richting de zomer. Zeg vaarwel tegen slapeloze zomernachten en hallo tegen gratis energie!

Het complete pakket, van A tot Z voor u verzorgd!

Wij bieden jouw het totaalpakket aan! Want service dragen we al meer dan 13 jaar hoog in ons hart.
Daar zijn klanten in het verleden ons heel dankbaar voor. 

Het klimaat in België wordt steeds warmer en onvoorspelbaarder. We zien steeds meer en meer de zon en daar zijn de meeste huizen niet voor aangepast. Een airco-installatie kan hier al veel aan doen! Maar wij gaan nog een stapje verder en combineren dit met een zonnepaneelinstallatie én een thuisbatterij! Mis dit uniek zomeraanbod niet!

Wat krijgt u?

UW INVESTERING

Thuisbatterij, zonnepanelen en airco...

VOOR SLECHTS (€11.866,7)
€9.999 all-in!

Bekijk hiernaast onze prijsberekening.

Zonnepanelen

10 Sunpower P375 panelen t.w.v. €4795 incl btw. Hierop krijgt u €1125 premie

Omvormer

Huawei omvormer t.w.v. €3550. Hierop ontvangt u een premie van €1500.

Airco

Airco basispakket van Fujitsu

Batterij

Hoeveel zonnepanelen kan je plaatsen?

Alles opgeteld komt u op €11.866,7 all-in. Maar dankzij onze zomeractie kunt u dit pakket voor €9999,99 verkrijgen!

We geven deze unieke korting omdat KBC een groene energielening aanbiedt van €10.000 op 60 maanden. Lees hieronder alles over deze lening. Uiteraard bent u niet verplicht om hiermee samen te werken en mag u ook uw eigen bank raadplegen!

Op zoek naar financiering?

Dankzij KBC kunt u een groene energielening aangaan. Dit is een lening tegen een spotgoedkoop tarief! Let op, geld lenen kost ook geld! Met de lening van KBC betaalt u €172/maand. We hebben voor u ook al even de berekening gemaakt, wat u kan besparen:

- Per jaar bespaar je €843 op je energiefactuur met een installatie van 3750 kwH. Hier houden we zelfs nog geen rekening met de opgeslagen energie van je thuisbatterij!

- Op 10 jaar bespaart u maar liefst 8430 euro! Zonder rekening te houden met de opgeslagen energie. U kan er dus zeker van zijn dat de installatie na 10 jaar zal opbrengen!

Conclusie: De lening wordt voor 90% afbetaald door uw eigen installatie. De waarde van je huis stijgt en de zonnepaneelinstallatie en airco hebben een levensduur van 25 jaar!