SolarEdge Omvormer

SolarEdge Omvormers

SolarEdge is een tegenhanger van de SMA Omvormers. SolarEdge staat gekend voor zijn vooruitstrevend rendement en zijn garanties. Solarroof beschikt over een ‘certificate of excellence’. Dit betekent dat Solarroof klanten met een SolarEdge installatie voorrang van service krijgen van de SolarEdge fabrikant.
Solaredge logo

Tot 25% meer opbrengst dan alternatieve omvormers

Monitoring op paneelniveau

Superieure veiligheid bij reinigen panelen/onderhoudswerken dak

12 jaar product garantie op omvormer en 25 jaar op optimizers


Solaredge omvormer

Omvormer Solaredge

Kies je voor een Solaredge omvormer, dan geniet je de hoogste kwaliteitsgaranties. Dat is belangrijk, want in een omvormer zit heel wat technologie. Bovendien krijg je bij Solarroof 20 jaar garantie op je Solaredge omvormer, terwijl de markt standaard 12 jaar garantie biedt.

 

Solaredge installateur

Solarroof zorgt zelf voor de installatie van de Solaredge omvormer. Zo ben je zeker van een kwalitatief optimale afwerking. Solaredge omvormers kunnen ook op ‘moeilijkere’ daken geplaatst worden, zoals daken met verschillende oriëntaties en eventuele schaduwinval. Door het grote aantal Solaredge omvormers dat Solarroof jaarlijks plaatst, heeft Solarroof een ‘certificate of excellence’ ontvangen van de fabrikant, dit impliceert een prioriteit van service vanwege de fabrikant naar de klanten van Solarroof toe.

Monitoring Solaredge

Solaredge omvormers laten toe om via monitoring elk zonnepaneel afzonderlijk online op te volgen. Ideaal dus om je rendement te maximaliseren.

Solaredge power optimizer

Wij zorgen ook voor de installatie van Solaredge power optimizers, zodat je per paneel een maximaal rendement genereert. Dit is veel interessanter dan een installatie waarbij jouw volledige set van zonnepanelen slechts het rendement oplevert van de zwakste schakel.

Solaredge logo

Solaredge vs traditionele omvormer

Vraag een gratis offerte aan
Vul deze code in: captcha

Vraag een offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk. Indien je accurate prijs offerte wilt, zal een specialist op bezoek komen om een prijs in te schatten. Al meer dan 12 jaar staat Solarroof voor:

  • EEN TOTAALAANPAK EN SERVICE OP JOUW MAAT
  • OFFERTEPRIJS = FACTUURPRIJS
  • EEN RIJKE ERVARING IN DE SECTOR
  • BETROUWBARE LEVERANCIERS
  • EEN PERSOONLIJKE AANPAK