SMA omvormer

SMA omvormers

De SMA omvormers zijn de tegenhangers van SolarEdge. SMA biedt een goede prijs/kwaliteit die de opgewekte energie van zonnepanelen, kan overzetten naar bruikbare stroom. Daarom bepaalt zo’n omvormer ook het rendement voor een deel. Zowel de uitgebreide garantie, Duitse kwaliteit als de unieke schaduwbeheersing, maken dit een meer dan degelijke omvormer.SMA omvormer

SMA: marktleider in omvormers


SMA omvormer

Een SMA omvormer is de perfecte aanvulling op je zonnepanelen. De keuze van omvormer mag je immers niet lichtzinnig doen. De combinatie zonnepanelen-omvormer maakt of kraakt het rendement van jouw zonnepanelen-installatie. Met SMA kies je voor de marktleider in omvormers, een stabiele Duitse speler die al in deze markt actief is sinds 1981!

10 jaar product garantie (uitbreidbaar tot 15/20 jaar)

Duitse kwaliteitsnormen

Optimaliseerbaar met Power-Optimizers of TIGO’s van SMA.

Ingebouwde Wi-Fi module

Uitgebreid monitoringsportaalSMA omvormer schaduwbeheersing


SMA omvormer schaduwbeheersing Een belangrijke troef van de SMA omvormer is de mogelijkheid tot schaduwbeheersing dankzij de OptiTrac Global Peak-technologie. Die zorgt ervoor dat een installatie van zonnepanelen zelfs bij een gedeeltelijke schaduwinval, steeds een maximaal rendement oplevert.

Omvormer SMA service Een ander groot voordeel van SMA omvormers is de actieve opvolging van jouw omvormer door het moederbedrijf SMA. Treedt er een probleem op met jouw omvormer, dan word je hiervan verwittigd door de fabrikant. Binnen de vijf dagen voorzien ze in een vervangingstoestel.

Vraag een gratis offerte aan
Vul deze code in: captcha

Vraag een offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk. Indien je accurate prijs offerte wilt, zal een specialist op bezoek komen om een prijs in te schatten. Al meer dan 12 jaar staat Solarroof voor:

  • EEN TOTAALAANPAK EN SERVICE OP JOUW MAAT
  • OFFERTEPRIJS = FACTUURPRIJS
  • EEN RIJKE ERVARING IN DE SECTOR
  • BETROUWBARE LEVERANCIERS
  • EEN PERSOONLIJKE AANPAK