Batterijen

Batterij voor zonnepanelen

Met zonnepanelen kan je jouw elektriciteitsfactuur stevig verlagen. Maar je hebt het klimaat natuurlijk niet in de hand. Wat als het weer een tijdje zwaar tegenvalt en het aantal uren zon ondermaats is? Wel, dat hoeft geen probleem te zijn. Met een sterke batterij kan je op intensieve zonmomenten alle overtollige stroom opslaan en die nadien gebruiken wanneer je dat wil.

Hoe werkt zo’n batterij?

In dit filmpje (Engelstalig) wordt er een korte demonstratie gegeven over wat en hoe een batterij nu doet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Solarroof batterijen

Batterijen-systeem in harmonie met zonnepanelen


Batterijen zonnapanelen

Zonne-energie opslaan

Door de opslag van zonne-energie zal je dus jouw voordeel uit zonnepanelen kunnen maximaliseren. De juiste keuze van batterij heeft dan ook een belangrijke impact op het rendement van jouw installatie van zonnepanelen. Als de slimme meter ingevoerd wordt zal het bezitten van een batterij een groot pluspunt betekenen in uw energiebeheer.

Zonnepanelen batterijen opslag

Bij Daarnaast werkt Solarroof met batterijen van LG. Deze bieden een opslagcapaciteit van 10 kWh. Bovendien geniet je hierop een garantie van 10 jaar. Dit alles is volledig compatibel met onze Solaredge omvormer.Vraag een gratis offerte aan
Vul deze code in: captcha

Vraag een offerte aan en wij contacteren je zo snel mogelijk. Indien je accurate prijs offerte wilt, zal een specialist op bezoek komen om een prijs in te schatten. Al meer dan 12 jaar staat Solarroof voor:

  • EEN TOTAALAANPAK EN SERVICE OP JOUW MAAT
  • OFFERTEPRIJS = FACTUURPRIJS
  • EEN RIJKE ERVARING IN DE SECTOR
  • BETROUWBARE LEVERANCIERS
  • EEN PERSOONLIJKE AANPAK