U heeft niet de juist FlashPlayer staan, klik hier om deze te downloaden om het menu te kunnen bekijken.
home

Het gebruik van de zon als energiebron is een "hot" onderwerp. Het milieu staat onder druk, de brandstofprijzen stijgen, de opwarming van het klimaat staat op ieders agenda. Het is een misverstand dat zonne-energie niet rendabel zou zijn of enkel geschikt voor kleinschalig gebruik.

Duitsland heeft dankzij specifieke steunmaatregelen zijn vermogen aan zonne-energie opgebouwd tot 9000 megawatt (eind 2009). België bleef hangen op 220 megawatt. De Belgische en Vlaamse regeringen hebben recent een inhaalbeweging uitgevoerd zodat we in België betere voorwaarden hebben dan in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat investeren in zonne-energie haalbaar is, ecologisch verantwoord en de meest economische investering is zowel voor particulieren als bedrijven.

Ondertussen voorspelt de Goldman Sachs Global Clean Energy Team in een onderzoeksrapport dat het wereldwijd geplaatst vermogen van zonne-energie tegen het eind van het jaar 17 GW zal bedragen.

In Vlaanderen hebben reeds meer dan 127.000 gezinnen zonnepanelen, goed voor een totaalvermogen van 720 megawatt.

Solarroof plaatst installaties, helpt met de vergunningsaanvragen, maakt simulaties op en geeft advies voor het optimale gebruik van zonne-energie.

ENKEL DE ZON GAAT VOOR NIETS OP!!!
 


Solarroof installeerde sinds 2006 reeds meer dan 2000 particuliere installaties en 10-tallen industriële projecten.

  bvba Solarroof - Kasteelstraat 37 - B-8340 Moerkerke - Tel.: +32 (0) 50 688 015 - Fax: +32 (0) 50 67 89 79 - info@solarroof.be NL - FR sitemap