Een vrijblijvende offerte volledig op maat van je project en budget?

Ja, ik wil een gratis offerte antwoord binnen de 48uur

Overstappen naar zonne-energie?

Veelgesteld vragen

Bij de volgende veelgestelde vragen staat er een kort antwoord. Wij komen uiteraard graag zelf een woordje uitleg geven bij u ter plaatse.

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen kan ik plaatsen?

Het enigste wat van belang is, is dat u een oppervlakte heeft die de hele dag schaduw vrij is.
Het liefst is deze gericht naar het zuiden. Maar ook voor oppervlaktes (daken, stukken tuin, ...) die  naar het oosten-westen gericht zijn hebben we goede oplossingen die hele aanvaardbare producties opleveren.

Wat kosten zonnepanelen/rendement/steun?

Door verbetering van technologie en massaproductie zijn de prijzen van zonnepanelen slechts een fractie van enkele jaren geleden. Hierdoor is in combinatie met de enorm gestegen elektriciteitsprijs het plaatsen van een zonnepaneelinstallatie enorm rendabel geworden. Dit allemaal zonder enige vorm van subsidie of groene stroomcertificaten.

Wat is de levensduur?

Als jullie onze voorkeursproducten gebruiken (Sunpower, SolarEdge) dan hebben jullie 25 jaar fabrieksgarantie op alle materialen.
Wijzelf zijn sinds 2006 zonnepanelen aan het plaatsen, en horen onze klanten van de eerste jaren nog steeds niet...

Moet mijn huidige elektriciteitskast aangepast worden?

Na plaatsing wordt uw zonnepaneelinstallatie gekeurd door een keurder. Deze controleert als onze installatie comform en veilig gekoppeld is. Daarenboven worden de aarding en de verliesstroomschakelaar gekeurd. Deze worden door ons tijdens het plaatsen reeds gecontroleerd en indien nodig in orde gebracht.

U hoeft zich dus wat dit punt betreft ook geen zorgen te maken.

Hoeveel zal mijn verbruiks/elektriciteitskost dalen?

We proberen altijd (indien technisch mogelijk) uw volledig verbruik zelf te produceren. De enigste kost die u na deze investering dan nog heeft is het prosumententarief. Dit moet betaald worden om gebruik te maken van het net. We hebben dit net nodig bij momenten van te veel of te weinig productie. Onze consulenten geven hierover ter plaatse graag een woordje extra uitleg.

Help!

Geen antwoord gevonden of nood aan extra informatie?

Contacteer ons via het contactformulier, wij beantwoorden graag uw overige vragen.

Contacteer ons

Onze ijzersterke garantie dragen we hoog in het vaandel

We hebben bewezen dat we zowel in economisch makkelijkere jaren met de voeten op de grond blijven als in de moeilijkere tijden flexibel genoeg zijn. Zo overleven we als KMO en blijven we een betrouwbare partner voor al onze klanten.

Lees meer

Service en onderhoud niet enkel bij onze eigen installaties

Natuurlijk bieden wij u volledige service en onderhoud aan na uw aankoop.

De service/oplossen van problemen van bestaande installaties waarbij de installateur er niet meer is wordt uiteraard ook door ons gedaan.

Lees meer
Lees alle nieuwsartikels

Een milieubewuste keuze én kosten besparen op je energie factuur?